Duravit brochurer

Her finder du vores aktuelle brochurer, som du kan se direkte i din browser eller du kan downloade dem. Du har også mulighed for at bestille udvalgte brochurer med posten.

Perfekt harmoniserede produkter til alle områder på badeværelset.

Her finder du information og inspiration til alle vores serier og produkter.
Mere individualitet, mere komfort, bedre hygiejne - 3 trends, 3 krav der definerer den moderne livsstil på badeværelset.
Perfekt designede former, der hverken er påtrængende eller dominerende, efterlader rigelig plads til individualitet og design.
Velvære til alle!
Philippe Starck har designet et toiletsæde med skyl og andre lækre funktioner. Med dette tilbydes ny komfort og hygiejne i badeværelset.
En bestseller! Komplet program til badeværelset og til priser hvor alle kan være med. Indeholder produkter til det private og det offentlige badeværelse.
Philippe Starck og Duravit er sammen unikke: innovative former, høj kvalitetsdesign, tidsløse og bæredygtige produkter. Se resultaterne af 25 års samarbejde her.
DuraStyle. Ny frihed på badeværelset. Individualitet er vigtig i vores hverdag. Individualitet betyder dog ikke at man skal gøre sig bemærket for en hver pris.

Flot design til en god pris. Med D-Code serien finder du produkter til alle badeværelser.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TML Warnings

No warnings detected
Render time page: 334 ms - catalog-list :: 8a8a818d48a21ce40148ae92ba150d2d

Node: duravit-live2-wga102 / DM: false / PDB: 2017-06-07-0453